Telefon: +3620-381-3891 • E-mail: info@denteam.huHU | EN
Kérjen időpontot!

Ajánlásaink

"Kisiskolás koromtól, nagyjából 30 éve járok rendszeresen fogorvoshoz Európa különböző országaiban. Végigmentem már a fogszabályzás, tömés, gyökérkezelés, rezekció, porcelán korona (csapos, ragasztott) ismétlődő ciklusain. Most éreztem először azt, hogy szeretném "világgá" kürtölni, hogy megtaláltam azt a helyet, azokat az orvosokat és asszisztenseiket a Denteam rendelőben, ahol azt érzem, hogy a cél közös: legyen egészséges és szép fogsorom. Érjük el a közös célt úgy, hogy lehetőleg ne kelljen visszajönnöm. Több orvos és asszisztenseik dolgoznak ezen a célon már több, mint egy éve. Segítenek meghozni olyan döntéseket, amelyeket néha nem is értek, csak tudom és érzem, hogy a legjobb kezekben vagyok. Mindegy mi történik kinn a világban, vagy a magánéletükben, én csak azt érzem, hogy én vagyok a fókuszban, csak rám figyelnek. Egyszerre vannak jelen a nagyon pontos, határozott mozdulatok, a jól kiszámított érzéstelenítő adagok és egyidejűleg ott van az empátia és kedves törődés. Soha nem hagyták, hogy az én naptári vagy hiúsági nyomásom felülírja a szakmai meggyőződésüket, amiért külön hálás vagyok! Dolgozom különböző méretű szervezetekkel azon, hogyan tudnak egységes szakmai és emberi arculatot kialakítani, hogyan szerezzenek és tartsanak meg elégedett ügyfeleket, így ezzel a szemmel is csak azt mondom, hogy lehető tőlük tanulni! Köszönöm Nektek ennek az élményét is!"

Segal Hajnalka

 

"Néhány évvel ezelőtt történt. Másik városba költöztem, de a család fogorvosához visszajártam. Történt azonban, hogy a bal felső hetesem egy nap megmakacsolta magát és nem hagyta abba a fájást. Húhhh. Utazások, röntgenek, borogatások, fájdalomcsillapítók, kétségbeesés, ad hoc fogorvos a szomszédban, CT, ideggyógyász, majd mindezt elölről. Hetekig. Majd vakmerő telefon a Klinikára a híres Prof-hoz, időpont 4 hét múlva. Végre ott ülök a székben, és próbálok rövid lenni. A Prof kéri, nyissam ki a szám, majd egy pillanat múlva a bal felső hetesem felsikolt: a Prof azonnal ráhibázott egy rejtett, plusz foggyökérre. Egyik szemem sírt, a másik nevetett, miközben egy névjegykártyát kaptam a kezembe: a Deanteam fogorvosi rendelő címe volt rajta, s a doktornő neve, akinél a Prof szerint jó kezekben leszek, lévén specialista az ügyben. Az ő hallgatója volt.

És itt kezdődik majd két év története, ami az odaadó, lelkiismeretes munkáról, az orvos-beteg egymásra figyelő, a közös eredményért együtt küzdő kapcsolatáról szólt. Örömmel jártam fogorvoshoz, mert a rendelő légköre, a köztünk kialakult kapcsolat, minden nehézségen átsegített. Az utolsó kezelés alkalmával kissé meglepődve ezt hallom: ‘akkor még búcsúzóul megtanítom helyesen fogat ápolni’. Majd tükörrel, hogy jól értsem és lássam, megismerkedtem a fogköztisztító kefékkel. Ennek három éve. Minden alkalommal, amikor ellenőrzésre megyek, dícséretet kapok. ‘Minden rendben, a legközelebbi viszontlátásra!’ Ilyenkor mindig elgondolkodom: vajon kit illet igazán dícséret?"

Tóth Ilona

 

"Az alapítástól, kilenc éve vagyok a Denteam ügyfele és sokat köszönhetek a dr. Tihanyi Dóra vezette kiváló csapatnak. Elhúzódó és gyakori fogínyvérzéssel járó parodontológiai problémáimat – több sikertelen próbálkozás után – ők oldották meg, és azóta is bizalommal vagyok irántuk.

Az itt dolgozó orvosokat és asszisztenseket a maximális szakmai profizmuson kívül, megbízhatóság, segítőkészség, vidámság és empátia jellemzi. A hangulatos, kellemes és higiénikus rendelőben a legmodernebb eszközökkel és gyógyászati módszerekkel zajlanak a kezelések, amelyeket sok esetben prevenciós és száj higiénés tanácsadás egészít ki.

Több barátomnak, ismerőseimnek is ajánlottam már a Denteam csapatát és minden esetben pozitív volt a visszajelzés."

Kristóf András, ügyvezető partner, Infinitum Consulting

 

"Több mit öt éve járok a Denteam fogászati rendelőbe. Nem kimondottan szeretek ajánlásokat írni, mert ezzel, nyilván a saját hitelességemet is kockára teszem. Ettől függetlenül a Dr. Tihanyi Dóra által vezetett rendelőt bátran felvállalom.

A szubjektív dolgoktól (személyes szimpátia stb.) eltekintve,  azt kell mondanom, hogy rendkívüli alaposság és nagyfokú felelősségvállalás van az elvégzett munka után. A cél a probléma megoldása! Ezt azért hangsúlyozom, mert sajnos volt olyan jellegű tapasztalatom, ahol mindig félmegoldásokat csinálnak, nyilván a folyamatos visszajárás miatt. A rendelőben jellemzően több időt szánnak a paciensre, ami véleményem szerint sokkal körültekintőbb és alaposabb beavatkozásokat eredményez. Náluk tényleg az a cél, hogy a fogászati problémák megoldódjanak, és ne eszkalálódjanak olyan irányba, ami sokkal komolyabb és költségesebb beavatkozásokat igényelne.

Az első egy évben többször kellett mennem, más-más orvoshoz – mivel specifikáltan dolgoznak -, de azóta, csak a kötelező kontrollokra járok. Dr. Tihanyi Dóra kimondottan figyel a szájhigiéniára, ami alapvető fontosságú az egészséges fogak megőrzéséének érdekében. Összességében azt mondhatom, hogy mind a családom, mind a magam részéről, teljes mértékben elégedettek vagyunk a rendelőben tapasztalt szakmai és emberi hozzáállással."

Goffa Norbert

 

"Remek fogaim vannak. Ezt nem Tihanyi Dóra doktornőnek köszönhetem. De azt igen, hogy még a számban tartózkodnak. Néhány évvel ezelőtt ugyanis kiderült, hogyha nem akarom a remek fogaimat hamarosan nyaklánc formájában hordani, akkor sürgősen parodontológushoz kell fordulnom. Azt se tudtam, az kicsoda. Ma már regényt tudnék írni róla, de legalábbis egy novellás kötetet, és annak a főszereplője Tihanyi Dóra lenne. Regényre itt most nincs elég hely, ezért csak annyit mondok: nyugodtan nyissák ki a szájukat, és a többit bízzák a doktornőre. Én már be se csukom a kezelés végén, ha nem mondja. Ráadásul úgy választja ki a kollégáit, ahogyan én a fogorvosomat: tökéletesen."

Tóth Levente, újságíró és press evangelist

 

"A kötetlen, vidám hangulat a kezelés végére is megmaradt. Külön dicséret a doktornőnek akinél én jártam, mert ilyen odafigyelő, professzionális és gondos kezekkel még nem találkoztam." Miklós Balázs

"Évek óta Dr Tihanyi Dórához jàrok kiváló szakember neki köszönhetem hogy tökéletes fogaim vannak, köszönöm szépen! Mindenkinek csak ajánlani tudom." Feketéné Kocsis Ilona:)

"Egy élmény volt! :Már amennyire élmény lehet a fogkőleszedés meg a foghúzás. De az orvos és az asszisztens is barátságos, kedves és persze hozzáértő. Ezután nem úgy megyek fogorvoshoz, mintha a fogamat húznak:-). Köszönöm!" Both Tünde

"Lelkiismeretes, tökéletes munkát végeznek. Ajánlom mindenkinek!" Gyöngyösi Balázs

"Mióta a Denteambe járok, nem félek a fogorvostól többé! Sőt, szívesen megyek, mert mindig nagyon kedvesek a rendelő orvosai, asszisztensei" Nagyné Gotl Nikolett

"Kedvesek, ügyesek, vidámak és igyekeznek fájdalommentesen végezni a munkájukat! Ha lehet olyat mondani, hogy SZERETEK hozzájuk járni, akkor igen, mert nincs többé félelem a fogorvosi székben!" Máténé Kovács Éva

"Precíz ,alapos ... és hihetetlenül türelmes fiatal fogorvosok!" Kósa Márta

"Kedvesek gyorsak megbízhatóak és kiváló munkát végeznek" Gecse Lászlóné

 

Szolgáltatások

Aktualitások

Novemberben pedig már többen leszünk:)

iTOP rendelő

Az iTOP (Individually Trained Oral Prophylaxis) magyar jelentése - Egyénre szabott szájhigiénés oktatás


Tovább az iTOP rendelőhöz »

Orvosaink

 • dr. Tihanyi Dóra

  dr. Tihanyi Dóra

  parodontológus, fog- és szájbetegségek szakorvosa; minősített, nemzetközi iTOP előadó és instruktor; egyetemi oktató; cégvezető

  Szakterület:
  parodontológia, prevenció, implantológia, protetika

  Rendelési idő:
  kedd 9-15 óra, szerda 9-15 óra,
  csütörtök 9-19 óra

 • dr. Kövér Krisztián

  dr. Kövér Krisztián

  parodontológus, iTOP tanácsadó; egyetemi oktató

  Szakterület:
  parodontológia, prevenció, implantológia, protetika

  Rendelési idő:
  kéthetente kedd 15-20, csütörtök 9-20 óra, péntek 15-20 óra

 • dr. G. Kovács Lilla

  dr. G. Kovács Lilla

  parodontológus, iTOP tréner

  Szakterület:
  parodontológia, prevenció, endodontia, protetika

  Rendelési idő:
  hétfő 13-20 óra, szerda 8-20 óra

 • dr. Rákász Virág

  dr. Rákász Virág

  fogorvos, nemzetközi iTOP tréner

  Szakterület:
  endodontia, esztétikai fogászat,
  protetika

  Rendelési idő:
  jelenleg szülési szabadságon